Missie , visie, doelstellingen en strategie.

Indri is een familiebedrijf dat sinds 1928 bestaat en zich toe heeft gelegd op het leveren en aanbrengen van complete vloersystemen. Tot de kernactiviteiten behoren dekvloeren, staalplaat vloersystemen en afwerkingen op basis van kunststof. Indri staat voor een betrouwbare afbouw partner, echter kritisch naar zichzelf en continu bezig met verbeteringen in alle processen binnen het bedrijf .

Onze missie is een goede samenwerking met onze opdrachtgeefsters en daarnaast met onze partners c.q. leveranciers, een kritisch oog op product, bewaken van kwaliteit door het uitvoeren van controles maakt het tot een goed eind resultaat.

Aan onze medewerkers bieden we een plezierige en uitdagende werkomgeving. We stellen hen in staat sterke eigenschappen optimaal te ontwikkelen en benutten. Wij streven naar een optimaal veilige werkomgeving voor onze medewerkers en de collega uitvoerenden om ons heen, al onze medewerkers zijn VCA* opgeleid en hebben kennis van materieel en producten. Wij streven er naar te groeien op een solide financiële basis. Op deze wijze kunnen wij continuïteit te waarborgen te zorgen voor een stabiele winstgevendheid . Tevens zullen wij een bijdrage leveren aan het maatschappelijk verantwoord ondernemen, daarom staan wij open voor innovaties, productontwikkeling.

Dit realiseren we door flexibel te zijn en gemaakte afspraken na te komen. Onze opdrachtgever staat hierin centraal. Wij realiseren als team uitdagingen die ons zijn gedaan. Belang hechten we aan onze rol als sociaal partner, naar onze medewerkers alsmede naar opdrachtgeefsters.

Uiteindelijk willen we de beste zijn van Nederland in onze disciplines. Dit op gebied van klantgerichtheid, organisatie, transparantie en uiteraard een zeer hoog kwaliteitsniveau van de projecten welke wij uitvoeren.

Kernwaarden zijn:

  • Kwaliteit
  • Innovatie
  • Betrokkenheid
  • Duidelijkheid
  • Flexibiliteit